İran’ı Tehdit Edenleri Pişman Ederiz

  • 29 Temmuz 2017
  • 1.119 kez görüntülendi.
İran’ı Tehdit Edenleri Pişman Ederiz

İran Ordusu ikinci komutanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan, ülke sınırlarının korunması hususunda İran ordusu ile devrim muhafızları arasında tam bir dayanışma ve koordinenin bulunduğunu ve İran’ı kendini tehdit edenleri pişman edeceğini söyledi.

İran İslam Cumhuriyeti silahlı kuvvetlerinin ülkenin deniz, kara, hava ve sınır ötesindeki gelişmeleri dakik olarak kontrol etmekte olduğunu belirten general Purdestan, İran sınırları çevresinde gerçekleşen tüm uçuşların istihbarat uzmanlarınca yakından takip altında olduğunu söyledi.

Umman, Fars Körfezi, Hint Okyanusu, Karadeniz ve Akdeniz sularında da gemilerin seyir ve her türlü hareketinin takip altında olduğunu belirten İran İslam Cumhuriyeti Ordusu ikinci komutanı, İran İslam Cumhuriyetinin savunma kapasitesinin yapılan istihbarat yorum ve değerlendirmelerine uygun olduğunu ve İran silahlı kuvvetlerinin her türlü tehdide g erekli cevabı vermeye hazır konumda bulunduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.