İranlı milletvekilleri referandumu kınadı

  • 28 Eylül 2017
  • 939 kez görüntülendi.
İranlı milletvekilleri referandumu kınadı

İslami Şura Meclisi milletvekilleri bir bildiri yayımlayarak, Kuzey Irak yerel yönetiminin ayrılma referandumu bu ülkenin demokratik yoluna zarar vereceğini vurguladı.

İranlı milletvekilleri bildiride, Irak’ta her türlü bölücü hareketin hem bu ülkenin ve hem tüm bölgenin zararına olacağını vurguladı.

Bildiride İslami Şura Meclisi milletvekilleri, Kuzey Irak yerel yönetiminin üst düzey yetkililerinden Irak’ın merkezi yönetimi ile işbirliği yapmak üzere gerekli tedbirleri uygulamalarını ve siyonistlerin bölgede maceracılık yapmalarına izin vermemelerini istedi.

İslami Şura Meclisi milletvekilleri yayımladıkları bildiride. Kuzey Irak bölgesinin Irak’tan ayrılması Irak’ın milli dayanışmasını ve toprak bütünlüğünü etkileyeceğini ve bu ülkeyi yeni çatışmaların girdabına sürükleyeceğini belirttiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.