Ä°ÅŸgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 12 KiÅŸiyi Gözaltına Aldı…

  • 18 Åžubat 2015
  • 879 kez görüntülendi.
Ä°ÅŸgal Güçleri Bu Sabah Batı Yaka’da 12 KiÅŸiyi Gözaltına Aldı…

Ä°ÅŸgal güçleri bu sabah (18 Åžubat ÇarÅŸamba) erken saatlerde Batı Yaka’nın birçok bölgesinde düzenlediÄŸi baskınlar sırasında 12 kiÅŸiyi gözaltına aldı. Ä°ÅŸgal güçlerinin baskın düzenlediÄŸi ve arama yaptığı evlerde ev sakinlerini soÄŸuk havaya ve yaÄŸmura raÄŸmen dışarıda beklettiÄŸi bildirildi.

İşgal rejimi kaynakları, işgal ordusunun baskınlar sırasında güvenlik güçlerince aranan kişileri gözaltına aldığını ve gözaltına alınanların sorguya çekilmek üzere güvenlik merkezlerine sevk edildiklerini ifade etti.

Kaynaklar, iÅŸgal güçlerinin Nablus’a baÄŸlı Havara beldesinde iki genci, Ramallah’a baÄŸlı El-Celzun Mülteci Kampı’nda iki kiÅŸiyi, El-Halil’e baÄŸlı Beyt Kahil beldesinde iki kiÅŸiyi, Nablus’a baÄŸlı Avrata ve Kablan beldeleriyle Tubas’a baÄŸlı Akraba beldesinden, El-Halil’e baÄŸlı El-Kum, Beyt Avâ ve Beni Naim köylerinden altı kiÅŸiyi gözaltına aldığını açıkladı.

Filistinli kaynaklar ise iÅŸgal güçlerinin El-Halil’in batısındaki El-Kum köyünde 23 yaşındaki öğretmen Ãœsame Mahmud Er-Recub’u evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ve Er-Recub’un iÅŸgal zindanlarında daha önce bir süre yatan eski esirlerden olduÄŸunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.