İşgalci İsrail Kudüs’te 292 konut daha yapacak

  • 07 Kasım 2017
  • 1.322 kez görüntülendi.
İşgalci İsrail Kudüs’te 292 konut daha yapacak

Siyonist İsrail rejimi Kudüs’te 292 konutun yapımıyla ilgili iznin çıkarıldığını bildirdi.

Siyonist İsrail radyosunun haberine göre, bu konutlar,  Kudüs kentinin  Gilu ve Tirmat Şulumer kasabalarında yapılacak.

Siyonist rejim, Kudüs’ün İslami, Arap ve Filistin kimliğine dair dokusunu bozmak için sürekli olarak Filistinlilerin evlerini ve arazilerini işgal ediyor ve onları zorla kendi yerlerinden çıkarıp oralara siyonistler  için konut inşaatı yapıyor.

Amerika’da başkanlığa Trump’ın gelmesinden sonra terör rejiminin işgal ettiği Filistin topraklarındaki konut projeleri dikkat çekici şekilde artış kaydetti.

BM Güvenlik Konseyi, ırkçı İsrail rejiminden geçen yıl 23 aralık tarihinde konut inşaatına son vermeyi istemesine rağmen korsan İsrail hiç bir uluslararası kanun ve ilkeyi tanımıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.