İslami Cihad İran Temsilcisi: Uluslararası toplum Siyonistlerin açık suçlarına karşı herhangi bir adım atmıyor

  • 16 Aralık 2023
  • 63 kez görüntülendi.
İslami Cihad İran Temsilcisi: Uluslararası toplum Siyonistlerin açık suçlarına karşı herhangi bir adım atmıyor

İslami Cihad Hareketinin İran’daki temsilcisi, uluslararası toplumun tüm insan hakları kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bariz cinayetlerine karşı hiçbir şey yapmadığına işaretle “Batıya göre bu dünyada sadece bazı insanlar gerçektir, bazıları ise insan değildir!” ifadesini kullandı.

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre Nasır Ebu Şerif şunları söyledi:

“Bugün insan hakları, geleneksel hukuki ve yasal terimleriyle Gazze’deki saldırıları ve insan hakları ihlallerini tarif edemiyor.”

Ebu Şerif sözlerine şunları ekledi:

“Öldürme, soykırım ve etnik temizlikten yaşamın temel ilkelerine saldırılara kadar Gazze Şeridi’nde her türlü insanlığa karşı suç işleniyor.Bu Gazze’deki Siyonistlerin günlük rutinidir. Siviller öldürülüyor, hastaneler hedef alınıyor. Sağlık personeline saldırıyor, gazetecileri öldürüyorlar.”

Ebu Şerif sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siyonistler Gazze Şeridi’nde aklınıza gelebilecek her türlü insanlığa karşı suçu işlediler. Bu da Siyonist rejimin Filistin halkına insan muamelesi yapmadığını ve bunu defalarca ilan ettiğini göstermektedir.”

İran’daki İslami Cihad hareketinin temsilcisi sözlerinin sonunda şunları vurguladı:

“Batı için gerçek anlamda insani değerlerin olmadığı ve insani değerlerin Batı planlarını ilerletmek için bir araç olduğu artık herkesçe biliniyor.”

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.