İslami İran cumhurbaşkanı şehit ailelerini ziyaret etti

  • 18 Ocak 2016
  • 821 kez görüntülendi.
İslami İran cumhurbaşkanı şehit ailelerini ziyaret etti
İslami İran cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran’ın nükleer alandaki şehitlerin ailelerini ziyaretinde, İran’ın nükleer anlaşmaya varmasında başarıda İran İslam Cumhuriyetinin mücahit evlatlarının çabalarının, nükleer şehitlerin ve onların ailelerinin sabır ve metanetlerinin sonucu olduğunu söyledi.

İRİB muhabirinin bildirdiğine göre, İran cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dün nükleer şehitlerin aileleriyle görüşmesinde, nükleer alanda kazanılan başarı ve bugün gelinen aşamaya, nükleer alandaki şehit bilim adamlarına ve bu alanda faaliyet gösteren gayretli bilim adamlarına borçlu olduklarını belirterek, zira onların ülkelerinin bağımsızlığı ve ilmi alanda yükselmesi için büyük fedakarlıklar yaptıklarını söyledi.

İran meclis başkanı ve İran dışişleri bakanının da hazır bulunduğu söz konusu görüşmede, İran cumhurbaşkanı Ruhani, nükleer anlaşmanın yürürlüğe girmesindeki başarıdan dolayı nükleer şehitlerin ailelerini tebrik ederken şehit aileleri de, hükümetin ve de nükleer müzakere timinin nükleer müzakerelerdeki çabalarını takdir ettiler ve bu müzakerelerin anlaşmayla sonuçlanmasının İran halkının memnuniyetine vesile olduğunu ve Allah’u Teala’nın bu yolda emeği geçen yetkililer ve diğer herkese ecrini vereceğini söylediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.