Kerbela’da Patlama: 9 Şehit ve 4 Yaralı

  • 21 Eylül 2019
  • 1.268 kez görüntülendi.
Kerbela’da Patlama: 9 Şehit ve 4 Yaralı

Irak’ın Kerbela şehrinin kuzey bölgesinde düzenlenen bir terör saldırısında 9 kişi şehit oldu ve 4 kişi de yaralandı.

El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre, Irak’ın Kerbela şehrinde yolcu taşıyan otobüs güzergahında bir patlama meydana geldi.

Kerbela eyaletinin kuzeyinde bir askeri kontrol noktasının yakınında meydana gelen patlamanın bir yolcu otobüsünü hedef alması sonucunda 6 kişi şehit oldu ve 5 kişi de yaralandı.

Ayrıca, Irak merkezli el-Sümeriye haber kanalının Irak güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Kerbela’dan Bağdat’a giden yolun 54. km’sinde meydana gelen bir patlamada bir yolcu minibüsü hasar gördü.

Irak güvenlik kaynağının bildirdiğine göre, bomba aracın içinde patladı.

Irak Bakanlığı’ndaki bir kaynak, el-Sümeriye kanalına yaptığı açıklamada, bu saldırıda 9 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığını söyledi. Rusya merkezli RT kanalı ise patlama gecesindeki şehit sayısını 14 olarak duyurdu.

Olay yerinden aktarılan görüntüler patlamanın ciddiyetini gösteriyor. Terör patlamasının sorumluluğunu hiç kimse veya hiçbir grup henüz üstlenmedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.