Korsan İsrail El Halil Camiini Filistinlilere kapattı.

  • 05 Nisan 2015
  • 846 kez görüntülendi.
Korsan İsrail El Halil Camiini Filistinlilere kapattı.

İsrail işgal yönetiminin Yahudilerin Hamursuz (Fısıh) Bayramı nedeniyle El Halil (İbrahim) Camii’ne 2 gün süreyle Müslümanların girişini yasakladığı bildirildi.

El Halil Vakıflar Müdürlüğü’nden yayımlanan yazılı açıklamada, “İşgalci (İsrail),  2 gün sürecek Hamursuz Bayramı bahanesiyle Yahudi yerleşimcilerin El Halil Camii’ne girmesine izin verdi” denildi. İsrail yönetiminin camiyi Hamursuz Bayramı nedeniyle Müslümanların girişine tamamen kapattığı ifade edildi.

Açıklamada, İsrail yönetiminin söz konusu uygulamasının “Allah’ın evlerinden birine yapılmış bir taciz olduğu ve Müslümanların duygularını incittiği” belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.