Korsan İsrail Mahkemesi Siyonist Haham Glick’in Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenlemesine İzin Verdi

  • 05 Mayıs 2015
  • 998 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Mahkemesi Siyonist Haham Glick’in Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenlemesine İzin Verdi

Kudüs’teki işgal mahkemesi bugün (5 Mayıs Salı) aldığı kararla, fanatik Siyonist haham Yehuda Glick’in yeniden Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlenmesine izin verdi.

İşgal rejimi kaynaklarından edinilen bilgiye göre, işgal mahkemesi haham Yehuda Glick’e izin verirken Mescid-i Aksa’ya en fazla ayda bir kez girme şartı koştu.

İşgal mahkemesinin fanatik Yahudi hahama Mescid-i Aksa’ya kamera veya elektronik bir cihaz sokmamayı, işgal polisine baskından 24 saat önce haber vermeyi de şart koştuğu bildirildi.

Fanatik Yahudi haham Yehuda Glick, Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskınlar ve provokatif davranışları nedeniyle Kudüslü şehit Mutez Hicazi tarafından yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Glick, hastanede gördüğü yoğun tedavinin ardından iyileşerek kaldığı yerden Mescid-i Aksa baskınlarına ve provokasyonlarına dönmeyi planlıyor.

İşgal yönetimi, Mescid-i Aksa’yı Müslümanlar ve Yahudiler arasında ikiye bölme planları yaparken, bu planlarını hayata geçirecek zemini hazırlamaları için de Yahudi yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.