Kudüs’e Destek İçin Elektronik Kampanya Başlatıldı ​

  • 05 Ocak 2018
  • 1.796 kez görüntülendi.
Kudüs’e Destek İçin Elektronik Kampanya Başlatıldı ​

Filistin Diasporası Halk Konferansı, işgal altındaki Kudüs’e destek, Amerika’nın Kudüs’ü Siyonist rejimin başkenti ilan etme kararını reddetmek, Arap ve İslam dünyasının bu konudaki tepkisini sürdürmesini sağlamak ve Kudüs davasının ümmetin ve dünyadaki bütün özgür insanların davası olduğunu vurgulamak için “Dünya Kudüs Elektroniği” adı altında internet üzerinden kampanya başlattı.

Halk Konferansı’nın verdiği bilgiye göre, etiket 11 Ocak tarihinde Kudüs saatiyle saat 18’de “Kudüs Birleştiriyor” başlığıyla açılacak. Kampanyaya dünyanın dört bir yanından Kudüs’e duyarlı insanların ilgi göstermesi ve mesaj bırakması bekleniyor.

Kampanyanın bununla sınırlı olmayacağını belirten Filistin Diasporası Halk Konferansı, ikinci günde birçok Arap ve İslam ülkesinin yanında dünyanın birçok noktasında Kudüs ile ilgili etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

Amerika Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti kabul etme kararı Filistin içinde olduğu gibi dışında da birçok etkinlik ve girişimle protesto ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.