Kudüs’te Üç Siyonist Araçlarının Devrilmesi Sonucu Yaralandı

  • 05 Kasım 2015
  • 841 kez görüntülendi.
Kudüs’te Üç Siyonist Araçlarının Devrilmesi Sonucu Yaralandı

İşgal altındaki Kudüs kentinin caddelerinden birinde dün (4 Kasım Çarşamba) akşam saatlerinde taşlı saldırıya maruz kalan Siyonistlere ait bir aracın devrilmesi sonucu üç Siyonistin yaralandığı ifade edildi.

Siyonist işgal rejimi medya kaynakları, Filistinli gençlerin Kudüs – El-Halil karayolunda seyretmekte olan Siyonistlere ait bir aracı taşladıklarını, saldırı sonucu aracın devrildiğini ve araçta bulunan üç Siyonistin yaralandığını açıkladı.

Öte yandan, işgal güçleri Cenin yakınlarındaki El-Celme askeri kontrol noktasını bu sabah yeniden açarak işçilerin ve tacirlerin Batı Yaka’dan 1948’de işgal edilen Filistin topraklarına geçmelerine izin verdi.

Yerel kaynaklar, Filistinli işçilerin ve 1948’de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerin araçlarının yoğun güvenlik önlemleri altında bu sabah kontrol noktasından geçiş yaptığını söyledi.

İşgal ordusu, geçen hafta Filistinli üç gencin şehit olmasıyla sonuçlanan bıçaklama eylemi girişimlerinin ardından kontrol noktasını kapatmış ve daha sonra kontrol noktasının bugün açılacağını duyurmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.