Kudüs’teki Åžufat Mülteci Kampı Kontrol Noktasında Dün Gece Çatışma YaÅŸandı

  • 16 Åžubat 2016
  • 763 kez görüntülendi.
Kudüs’teki Åžufat Mülteci Kampı Kontrol Noktasında Dün Gece Çatışma YaÅŸandı

Dün akÅŸam geç saatlerde Kudüs’teki Åžufat Mülteci Kampı kontrol noktasında iÅŸgal güçleriyle Filistinli gençler arasında ÅŸiddetli çatışmaların yaÅŸandığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin ayrıca El-Halil kentinde İbrahim El-Halil Camii yakınlarında Filistinli bir genci gözaltına aldığı bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, iÅŸgal güçleri Kudüs’ün doÄŸusundaki Åžufat Mülteci Kampı kontrol noktasını dün geceki çatışmaların ardından kapattı.

Kaynaklar, Filistinli gençlerin işgal askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına molotof kokteyli attığını bildirirken, işgal askerlerine ayrıca silahla ateş açıldığı iddia edildi.

İşgal güçlerinin Filistinli gençlere mermilerle ve göz yaşartıcı bombalarla saldırdığı, bombalardan çıkan yoğun gazdan birçok kişinin etkilendiği belirtildi.

El-Halil kentinde ise işgal güçleri Taha Hüseyin Eş-Şerif isimli genci İbrahim El-Halil Camii yakınlarında darp ettikten sonra gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.