Kuzey Kore Liderinin ilk görüntüleri çıktı..

  • 02 Mayıs 2020
  • 7.774 kez görüntülendi.
Kuzey Kore Liderinin ilk görüntüleri çıktı..

Kuzey Kore Lideri Kim JongUn ilk görüntüleri ortaya çıktı .Ölmesini bekleyen emperyalist güçler, her gün değişik hayallerle yatıp-kalkarken hayallerini boşa çıkartan ilk görüntüler de piyasaya çıktı..

Babasının ölümünden sonra bile emperyalist karşıtlığı çizgisini koruyan Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, bu çizgisinden dolayı Türkiye, Çin ve Rusya tarafından ABD karşı yaptığı füze denemeleri kınanmış böylece ABD karşıtı gözükenlerin bile ABD için kalplerinin attığını dünyaya anlamıştı.

Bunu doğrular mahiyette son 1 hafta içinde gelişen yeni olay, hiç bir haklı gerekçe ileri sürülmeden Çin tarafından yapılmıştı.

Dünya sözde kontrollü corona virüsü ile mücadele ederken Çinin bu hengamede ABD ye hizmet mahiyetinde Kuzey Kore sınırına asker yığıp, küçük bir çatışmanın da olması emperyalist güçlerin aslında tek vücut olduğunu bir defa daha gözler önüne sermiş oldu. Onlarca askeri uzmanla Korenin yanın da olan İran, siyonizmin hizmetçilerinin Kore yarımadasındaki planlarını da bertaraf edecektir inşaallah…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.