Laricani Ankara terör olayını kınadı

İran İslami Şura Meclisi Başkanı, Ankara’da yaşanan terör olayından dolayı Türk mevkidaşı, devleti ve halkına başsağlığı diledi.
Mehr Haber Ajansının bildirdiğine göre İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz’a bir mesaj ileterek Ankara patlamalarından dolayı Yılmaz’a başsağlığı diledi
Laricani’nin Yılmaz’a gönderdiği mesajın metni şöyle:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı
Sayın İsmet Yılmaz
Allah’ın selam rahmet ve bereketi üzerinize olsun
Ankara Garı’nda yaşanan terör olayından dolayı birçok vatandaşın hayatını kaybetmesi haberini acı ile duydum.
Bendeniz bu terör olayını kınayarak kendim ve İranlı milletvekilleri tarafından dost ve kardeş Türkiye devleti ve halkına ve hayatını kaybedenleri ailelerine başsağlığı diliyorum.
Teröristlerin dostumuz Türkiye’nin güvenlik ve huzuruna darbe vurmaya teşebbüslerinin başarısız kalacağından eminim.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa ve ailelerine sabır diliyorum.
İran İslam Cumhuriyeti İslami Şura Meclisi Başkanı
Ali Laricani”