Laricani: Dinamik ekonomi, İran halkının bölgedeki konumunu güçlendiriyor

  • 04 Nisan 2017
  • 824 kez görüntülendi.
Laricani: Dinamik ekonomi, İran halkının bölgedeki konumunu güçlendiriyor

İran İslami Şura Meclisi Başkanı, bu yılın İslam İnkılabı Rehberi tarafından, “Direniş Ekonomisi; Üretim ve İştigal” olarak isimlendirilmesine temasla, dinamik ekonominin, İran halkının bölgedeki konumunu daha da güçlendireceğini bildirdi.

Meclisin bugünkü açık oturumunda konuşan İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, dinamik ve servet oluşturucu bir ekonominin bugün İran halkının siyasi, kültürel ve güvenlik açıdan bağımsızlığını daha da pekiştirdiğini bildirdi.

Milli üretime odaklanmak, kaçakçılığın önünü almak ve gençler için iş alanı oluşturmanın ekonomik açıdan bir ihtiyacı giderebileceği gibi İran’ın siyasi, kültürel ve güvenliği açısından da önemli bir faktör olduğunu bildiren Laricani, son yıllarda yatırım ve iş alanında çıkarılan yasalara temasla kanunların sahih bir biçimde icra edilmesinin, milli üretim, ihracat ve iştigal alanında bir atılımın gerçekleşmesinde önemli olacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.