Mescid-i Aksa Hatibi: “Yüzyılın Anlaşması” Müslümanlara Karşı En Büyük Komplodur

  • 07 Temmuz 2018
  • 1.760 kez görüntülendi.
Mescid-i Aksa Hatibi: “Yüzyılın Anlaşması” Müslümanlara Karşı En Büyük Komplodur

Mescid-i Aksa Hatibi, Bazı münafık ve hain Arap ülkelerinin işbirlikçiliğiyle yürütülen “Yüzyılın Anlaşması” denen Amerikan uzlaşı planını, Müslümanlara karşı en büyük komplo olarak niteledi.

El-Aksa Hatibi Şeyh Muhammed Selim işgal altındaki Kudüs’te on binlerce Filistinliyi hitaben yaptığı konuşmada, işgalcilerin Mescid-i Aksa’nın dini, tarihi ve yasal statüsünü değiştirme çabalarını kınayarak, Mescid-i Aksa’nın kutsiliğini ihlal eden tüm kararların iptalini istedi.

Şeyh Selim, sözde “Yüzyılın Anlaşması”nı kınayarak, bu planın Müslümanlara karşı en büyük komplo ve felaket olarak niteledi.

Bazı Arap yöneticilerinin Siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirme doğrultusunda hareket ettiklerine dikkat çeken Aksa Hatibi, Arap münafıklarının “Yüzyılın Anlaşması”nı tasarlayıcılarına eşlik ettiklerini ve Müslümanların topraklarını yakıp yıktıklarını vurguladı.

Amerikan “Yüzyılın Anlaşması” projesi uyarınca Kudüs, Siyonist rejime devredilecek ve Filistinli mülteciler kendi topraklarına geri dönemeyecekler.

Siyonist “İsrail el Yevm” gazetesi çarşamba günü, Mısır, Suudi Arabistan, BAE ve Ürdün’ün Yüzyılın Anlaşması’nı kabul ettiklerini ifşa etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.