Meşhed yeni yılın ilk gününde İmam Hamaney’i ağırlayacak

  • 19 Mart 2016
  • 825 kez görüntülendi.
Meşhed yeni yılın ilk gününde İmam Hamaney’i ağırlayacak
Meşhed cuma imamı Ayetullah Seyyid Ahmed Alem’elHuda, Ehlibeyt’in 8. masumlarından İmam Rıza’nın pak türbesinin bulunduğu Meşhet kentinin bu yıl da geçen yıl olduğu gibi hicri şemsi yeni yılın ilk gününde İslam inkılabı rehberini ağırlayacağını söyledi.

Meşhet cuma imamı ve Velayeti Fakih’in Horasan temsilcisi, namaz hutbelerinde yaptığı açıklamada, halktan İslam inkılabı rehberinin ziyaretinden dolayı gerekli feyzi almalarını isterken bu arada İslam inkılabı rehberinin açıklamaları, yol göstericiliğinin bölge halkı ve yetkilileri için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Ayetullah Alem’elHüda, İslam inkılabı rehberinin pazar günü Meşhet kentinde konuşma yapacağını belirtirken İran halkı, İslam ümmeti ve dünyanın kulağının bu beyanatlarda olacağını söylerken, İslam inkılabı rehberinin açıklamaları ve stratejisinin İslam ümmeti ve dünya direniş hareketleri için çok büyük kazanç olduğunu söyledi.

Meşhet cuma namazı geçici imamı, halk ve yetkililer arasında dayanışmaya ve düşmanların nüfuzlarını görmeye davet ederken aynı zamanda İslam inkılabı rehberi tarafından geçen yıl açıklanan direniş ekonomisinin de önemine vurgu yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.