Muhammed Rıza Arif: Ãœniversiteler, Ä°mam Hamaney’in Batılı Gençlere Mesajlarını Yayımlamalı…

  • 27 Ocak 2015
  • 850 kez görüntülendi.
Muhammed Rıza Arif: Ãœniversiteler, Ä°mam Hamaney’in Batılı Gençlere Mesajlarını Yayımlamalı…

Ä°ran Ä°slam Ä°nkılabı Mashalatını Belirleme Konseyi üyesi Muhammed Rıza Arif, Ä°mam Hamaney’in Avrupa ve Kuzey Amerikalı geçlere yazdıkları mesajın çok deÄŸerli olduÄŸunu belirterek, “Ä°ran Ä°slam Devrimi’nde de gençlerin ön saflarda yer aldıklarını gömüştük. Günümüzde de Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi ülke içerisinde en çok gençler ile iletiÅŸim kurmaktadırlar. İmam Hamaney bu mesajlarında, Avrupa ve Amerikalı gençleri muhatap almışlardı ve onların direkt ve güvenilir kaynaklar kullanarak Ä°slam ile tanışmaları istemiÅŸlerdi. Tabi bu, liderimizi Avrupa’daki yetiÅŸkin insanlarda umutlarını kestikleri anlamına gelmiyor ve bilgi edinen gençler de mutlaka yetiÅŸkin insanların düşüncelerini de etkileyeceklerdir” dedi.

Ãœniversite ve akademisyenlerin bu mesajı yaymak ile görevli olduklarını vurgulayan Arif, “Ãœniversiteler, batılı ülkeler ile olan iliÅŸkileri kullanarak, Ä°mam Hamaney’in batılı gençlere ulaÅŸabilmesi için ciddi bir ÅŸekilde çalışmalar gerçekleÅŸtirmelidirler. Liderimizi bu mesajı ile Müslüman ve batılı gençler arasında daha yakın iliÅŸkiler kurulması ve gerçek Ä°slam’ın batılı gençlere ulaÅŸtırabilmeyi umut ediyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.