Muhbir: İran’ın düşmanla yüzleşmedeki başarısının sırrı cihatçı ruh ve direniş kültürüdür

  • 23 Mart 2022
  • 119 kez görüntülendi.
Muhbir: İran’ın düşmanla yüzleşmedeki başarısının sırrı cihatçı ruh ve direniş kültürüdür

İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir, ”İran’ın düşmana karşı koymadaki başarısının sırrı cihatçı ruh ve direniş kültürüdür.” dedi.

İRNA’ya göre, İran cumhurbaşkanı 1.yardımcısı Muhammed Muhbir, dün (Salı) İran’ın güneybatısında Huzistan eyaletinin Dezful Kültür Merkezi ve Kutsal Savunma Müzesi’ni ziyareti sırasında şunları söyledi: “İran’ın daha gelişmiş silahlara sahip olan düşmana karşı başarısının sırrı, halk arasında cihatçı bir ruh ve direniş kültürünün olmasıdır.”

Muhbir, “Düşmanla köklü  bir çatışma içindeyiz ve İran İslam Cumhuriyeti ile düşman arasındaki çatışma hiçbir şekilde ortadan kaldırılamaz” dedi.

Yaptırımların kaldırılması ve müzakerelerin başarısının bir güç pozisyonu gerektirdiğini söyleyen Muhbir, halkın direniş ruhu olmadan hiçbir başarının elde edilemeyeceğini vurgulayarak, bu ruhun düşmanı yenilgiye uğratacağını  ve İran’ı muzaffer kılabileceğini, bu nedenle zaferlerde bireylerin rolü üzerinde çalışmamız gerektiğini kaydetti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.