Nuceba İslami Direniş Hareketi: Ahmak Trump’ın Rüyaları Halüsinasyondan Başka Bir Şey Değildir

  • 31 Ocak 2020
  • 620 kez görüntülendi.
Nuceba İslami Direniş Hareketi: Ahmak Trump’ın Rüyaları Halüsinasyondan Başka Bir Şey Değildir
Nuceba İslami Direniş Hareketi yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Direniş Ekseni Filistin’in bir destekçisidir ve Filistinlilerin hakları direniş silahlarına başvurarak geri alınabilir.”
Nuceba İslami Direniş Hareketi tarafından yapılan açıklamada; “ABD küresel bir zalim olarak uluslararası Siyonizm ile birlikte, Filistinlileri hakları olan Filistin’den çıkarma ve Yahudi yerleşim yeri inşa etme çabaları nihayetinde Yüzyılın Anlaşması denilen şeye dönüştü. Özellikle Filistin halkına ve genel olarak dünyanın ezilen milletlerine karşı işledikleri suçları tamamlamak için bunu yapıyorlar.”
El-Nuceba Hareketi açıklamasının devamında şöyle dedi: “Bu büyük zulüm ve meşru hakların hırsızlığı, çoğu Arap ülkelerinin liderlerinin ABD ve İsrail’e doğru döndükleri için ortaya çıktı ve onların istek ve emirlerine teslim oldular. Amerikalılar ve Siyonistler bile bu kadarını beklemiyordu. Utanmadan kendilerini ABD-İsrail cephesine yerleştirdiler ve onlarla birleştiler. Ahmak ve günahkar Trump’ın rüyaları halüsinasyondan başka bir şey değildir ve bu, ilahi vaat ve yakın zafere inanan müminlere tesir bırakmaz.”
El-Nuceba Hareketi; “İzzet, haysiyet ve hakların geri alınması ancak direniş silahına başvurarak elde edilebilir. Bizler, Emir’el Muminin’in mezhebinin evlatları olarak, Müslümanların Filistin’deki toprak ve mukaddesatındaki haklarını terk edip gözümüzü kapatmayacağız ve dünya sessiz kalırsa, cihadı, saldırıyı ve Filistin’i desteklemeyi devam ettireceğiz. Milletlerin meşru hakları hiçbir zaman karanlık yerlerde ve kirli masalarda müzakere edilmedi ve gasp edilmiş toprakların tek bir karışı geri alınmadı. İzzet, haysiyet ve hakların geri alınması ancak direnişin tüfek ve toplarıyla mümkündür. Kuvvetten başka bir dili anlamayan bir dünyada, direnişin silahı bölge milletlerinin tarihine eser bırakabilir ve bu durum Lübnan, Irak, Yemen, Suriye ve İran İslam Cumhuriyeti’nde küresel zalim güçlere karşı ortaya çıkmıştır. Filistin’in inkılapçı halkının ve onun ezilen milletinin destekçilerinin ve onun direniş gruplarının ve savaşçılarıyla uzlaşmasından endişe duyan herkes bu milletlerin tarihini doğru okumamıştır.” diye belirtti.
Direniş Hareketi, son olarak şöyle dedi: “Yüzyılın anlaşması başarısız olacaktır; bu tür anlaşmaların başarısız olduğu gibi. Hak, hak sahibine geri dönecek ve Allah’ın yardımı ve fetih söz konusu olduğunda zafer bayrakları Mescid’i Aksa’nın üstünde yükselecektir.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.