Özerk Teşkilat: Siyonist yerleşimciler teröristler listesine alınsın

  • 17 Aralık 2019
  • 576 kez görüntülendi.
Özerk Teşkilat: Siyonist yerleşimciler teröristler listesine alınsın

Filistin Özerk Teşkilat dışişleri bakanlığı, Siyonist yerleşimcilerin isminin teröristler listesine alınması gerektiğini duyurdu.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre Filistin Özerk Teşkilat dışişleri bakanlığı Salı günü Siyonist rejimin terör girişimlerini kınarken, Filistinlilere yönelik saldırları ve tecavüzlerini her daim sürdürdüğü dolayısıyla uluslararası camiadan Siyonist yerleşimcilerin isimini teröristler listesine almasını talep etti.

Son dönemde elde edilen verilerin Siyonist yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırıların arttığını gösterdiğini kaydeden Özerk Teşkilat dışişleri bakanlığı, Filistinlilerin arazilerine yapılan saldırılar ve verilen hasarların 2 kat arttığını bildirdi.

Filistin İslami Direniş hareketi Hamas da şimdiye kadar defalarca Siyonist yerleşimcilerin Mescidi Aksa’ya yönelik saldırları ve tecavüzleri konusunda uyarıda bulunmuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.