Ramazan Şerif: İran milleti münafıklara ve Suudi rejimine nefretini gösterdi

  • 13 Ocak 2018
  • 885 kez görüntülendi.
Ramazan Şerif: İran milleti münafıklara ve Suudi rejimine nefretini gösterdi

İran devrim muhafızları ordusunun sözcüsü Ramazan Şerif, İran’da fitnecilerin son gösterilerine temas ederek, İran milletinin, İslam nizamı düşmanları olan halkın münafıkları olarak bilinen terör örgütü ve Suudi rejimine karşı nefretini gösterdiğini söyledi.

Sepah News’in haberine göre, tuğgeneral Ramazan Şerif, dün yaptığı açıklamada, İran İslam inkılabının tanınmış düşmanları halkın münafıkları terör örgütü ile Suudi rejiminin Amerika ve Irak’ta kapatılan Baas partisine vekaleten İran’a karşı savaştığını belirterek, bunların her zaman İran’a darbe indirmek için fırsat kolladıklarını söyledi.

Ramazan Şerif, İran İslam nizamı düşmanlarının İran’a darbe indirmek için bütün imkanlarını seferber ettiklerini hatta uluslararası emperyalizmin ve bölgedeki işbirlikçi rejimlerin askeri, lojistik, istihbarat ve mali bütün desteklerine rağmen onların İran İslam nizamı karşısında bu zamana kadar yenilgi aldıklarını bildirdi.

İran halkı geçen hafta, isyancıların gösterilerine tepki olarak düzenlediği milyonluk kitleler halinde gösterilerle düşmanların ve onların işbirlikçilerine İran İslam nizamına darbe indirmek ve zarar vermelerine izin vermeyeceğini göstermiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.