Ray El-Yom gazetesi: Esad’ın ifadeleri, Suriye’de zaferin yakın olduğunun işaretidir

  • 22 Ağustos 2017
  • 1.174 kez görüntülendi.
Ray El-Yom gazetesi: Esad’ın ifadeleri, Suriye’de zaferin yakın olduğunun işaretidir

Ray El-yom gazetesi, Suriye cumhurbaşkanı Esad’ın bu ülke dışişleri bakanlığı konferansında yaptığı konuşmasını değerlendirdiği yazısında, Esad’ın yaptığı konuşmasının Şam yönetiminin zaferinin yakın olduğunun göstergesi olduğu, Suriye hükümetinin Amerika ve Batılı ülkelerin komploları karşısında İran gibi in en iyi seçenek olduğuna inandığını kaydetti.

Gazete konuya ilişkin yazısında şu ifadelere yer verdi: Elcezire haber kanalı, 7 yılın ardında Esad’ın yaptığı konuşmasını yayınlayarak, kendisinden Suriye cumhurbaşkanı olarak bahsetti. Bu konu ise, Suriye ve Bölgede önemli gelişmelerin yaşanmakta olduğunu göstermektedir. Esad’ın yaptığı son konuşması, kendisinin Suriye’nin zor durumdan kurtulacağından emin olduğu ve ülkenin yeniden yapılanma süreci için hazırlıklı olduklarını gösterdi.

Gazete ayrıca Siyonist rejim uzmanlarından naklen, Esad’ın son açıklamasının Şam yönetiminin zaferinin habercisi olduğunu kaydetti.

Siyonist rejimin Suriye cumhurbaşkanı Esad’ın son konuşmasından paniğe kapıldığına dikkat çekilen yazıda, Esad’ın son konuşmasında tekrar kendisinin değişmeyen ilkelerinden bahsederek Siyonist rejimin işgalci rejim olduğunu söylediği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.