Rehberlik Bilgeler Meclisi’nden Kudüs Günü çağrısı

  • 07 Haziran 2018
  • 1.341 kez görüntülendi.
Rehberlik Bilgeler Meclisi’nden Kudüs Günü çağrısı

Rehberlik Bilgeler Meclisi yayınladığı bildiriyle, müslüman milletlere çağrıda bulunarak, Dünya Kudüs Günü ve Filistin ülküsünü canlı tutmalarını isterken, ‘Allah’ın vaadinin yakın olduğunu’ bildirdi.

Bugün yayınlanan bildiride, bu yılki Kudüs Günü’nün önceki yıllardan daha fazla önem taşıdığı zira Amerikan başkanı Trump’ın, Tel Aviv’deki Amerikan büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyarak işgal altındaki bu topraklarda uluslararası kanunları bir daha çiğnediğine işaretle, bu durumun bütün müslümanların kalbini yaraladığını ve müslümanların öfkelerine neden olduğunu bildirdi.

Bildiride, Amerikan yönetiminin terör rejimi İsrail’in Filistinlileri katletme ve her türlü işgal, yayılmacılık girişiminde açık ortak olduğuna yer verilirken, Amerika’nın bölgede sözde terörizmle mücadele bahanesiyle gasıp İsrail rejiminin varlığını güvenlikte tutmaya çalıştığı kaydedildi.

Rehberlik Bilgeler Meclisi sözde bazı İslam ülkelerinin bölgede yaşanan bu zillet karşısında sessiz kalmalarını da kınayarak, mazlum Filistin halkının desteklenmesi ve milyonlarca Filistinlinin topraklarına geri dönmelerine İran İslam Cumhuriyetinin destek verdiği tekrarladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.