Reisi: ”Amerika Başkanına Güvenli Limanı yok”

  • 01 Ocak 2021
  • 1.614 kez görüntülendi.
Reisi: ”Amerika Başkanına Güvenli Limanı yok”

İran İslam Cumhuriyeti yargı erki başkanı:” Düşman, Şehit Süleymani’ye yönelik suikastın talimatı verenin Amerika başkanı olduğundan dolayı güvenlik limanda bulunduğunu düşünmesin. Bu hiçbir zaman böyle olmayacaktır ” ifadesinde bulundu.

ISNA’nın verdiği haberde, Hüccetüislam Seyyed İbrahim Reisi, Tahran Üniversitesi’nde General Kasım Süleymani’nin şehit olmasının birinci yıldönümünde düzenlenen törende: ” Bölge halkı arasında her zaman bir direniş inancı var olmuştur” dedi.

Yargı erki başkanı, Şehit Süleymani suikastının faillerinden intikam alınması gerektiğine de işaret ederek, şöyle dedi: “Ağır intikam işaretleri var, ancak düşman şiddetli intikam beklemeli. Şimdiye kadar gördükleri tezahürdü ama asıl intikamı beklemeliler. Zamanı ve yeri Direniş Cephesi tarafından belirlenecek. Düşman artık hayatın zorlaşacağını bilsin. Düşmanların bölgeden kovulması ve bu suikastın faillerinin cezalandırılması bu intikamın ciddi tezahürleri olacaktır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.