Rusya: İran halkı terörizmden korkmuyor

  • 09 Haziran 2017
  • 1.280 kez görüntülendi.
Rusya: İran halkı terörizmden korkmuyor

Rusya Federasyonu Konseyi Başkanı, İran İslami şura meclis başkanı Ali Laricani’ye gönderdiği mesajda, Çarşamba günü Tahran’da yaşanan terör saldırılarını kınarken, İran halkını terör saldırıları ile korkutulamayacağını belirtti.

İRNA’nın bildirdiğine göre Valentina Matviyenko gönderdiği mesajda teröristlerin İran halkına yönelik vahşi saldırının, onların ahlaksızlıkları, rezillikleri ve acımasızlıklarının göstergesi olduğunu belirtti.

Rusya Federasyonu Konseyi Başkanı bu saldırıları ısmarlayanların muhakkak cezalandırılacaklarını da söyledi.

Bu arada Rusya cumhurbaşkanı Vladimir Putin de çarşamba günü Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’ye gönderdiği mesajda Tahran saldırılarını kınadı.

Diğer yandan İranın kuzeyi ve Tahran Ermenilerin Halifesi de Tahran saldırılarını kınayarak, İran’ın İslam inkılabı liderinin rehberliği sayesinde hükümetin ordu ve güvenlik güçlerinin yardımları ile her zaman olduğu gibi, bu hassas dönemi de geride bırakacağını belirtti.

Tüm dünya halklarına seslenen Sibuye Serkisyan onları terörizme karşı vahdet ve dayanışmaya çağırarak, her milletin gücünün onların vahdetinde olduğunu belirtti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.