Şabak Başkanı: Aksa Tufanı operasyonunda yenildik

  • 17 Ekim 2023
  • 48 kez görüntülendi.
Şabak Başkanı: Aksa Tufanı operasyonunda yenildik

Siyonist rejimin iç güvenlik örgütü Şabak’ın başkanı Ronin Bar, Aksa Tufanı operasyonundaki istihbarat başarısızlığının sorumluluğunu üstlendiğini açıkladı.

IRNA’nın haberine göre Ronin Bar, Pazartesi günü Şabak çalışanlarına gönderdiği mesajda şunları yazdı: “Bir dizi önlem almamıza rağmen 7 Ekim Cumartesi günü saldırıyı bertaraf etmek için yeterli uyarıyı yapamadıklarını ifade ederek, örgütün başkanı olarak bu başarısızlığın sorumluluğunu kendisinin kabul ettiğini vurguladı.
Siyonist rejimin maliye bakanı Bezalel Smotrich de dün gece yaptığı konuşmada bu rejimin direniş saldırıları sırasında yenilgiye uğratıldığını kabul ederek şöyle dedi: Başarısız olduğumuzu utançla kabul etmeliyiz.
Siyonist rejimin medyası, Aksa Tufanı operasyonunun başlamasından bu yana 60 binden fazla yerleşimcinin Gazze Şeridi’ndeki yerleşim yerlerinden kaçtığını duyurdu.
Aynı haberlere göre binlerce yerleşimci işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki yerleşim yerlerinden ve Lübnan sınırından da kaçtı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.