Samarra’da Teröristlerin Ziyaretçilere Düzenleyeceği Saldırı Etkisiz Hale Getirildi

  • 03 Nisan 2017
  • 1.142 kez görüntülendi.
Samarra’da Teröristlerin Ziyaretçilere Düzenleyeceği Saldırı Etkisiz Hale Getirildi

Irak Savaş İstihbarat Merkezi yayınladığı bildiride aralarında terörist liderlerin de bulunduğu 40 teröristin, teröristlerin El-Cezire bölgesindeki üssüne düzenlenen saldırıda öldürüldüğünü ve bu teröristlerden 10’unun intihar eylemcisi olduğunu belirtti.

Bu bildiride şu ifadeler yer aldı: ‘Bu kişiler Samarra şehrindeki ziyaretçilere karşı terör eylemi gerçekleştirmek istiyorlardı ve bu bombardıman onların üssünün tamamen imha edilmesiyle sonuçlandı.

IŞİD terör örgütü Ebu Abdurrahman liderliğinde 12 intihar eylemcisini ve 4 bomba yüklü aracı Samarra’ya saldırmak için hazırladı.

Hava kuvvetleri uçakları İçişleri Bakanlığından ulaşan bilgiler doğrultusunda ve ortak operasyon birimlerinin desteği ile silahlı terörist grupların Selahaddin’de El-Cezire bölgesindeki üssünü imha etti.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.