Şeyh Ali Damuş: Siyonist Rejim, Lübnan Hizbullah Hareketi’nden korkuyor

  • 28 Haziran 2017
  • 1.035 kez görüntülendi.
Şeyh Ali Damuş: Siyonist Rejim, Lübnan Hizbullah Hareketi’nden korkuyor

Lübnan Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı, Siyonistlerin direniş gücünün kapasitesi hakkında bilgiye sahip olduğundan dolayı Hizbullah Hareketi’nden çok korktuğunu söyledi.

Al-Alam kanalının haberine göre, Lübnan Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Şeyh Ali Damuş yaptığı son açıklamada, Siyonistlerin Lübnan’a karşı gösterdiği tehdit edici tavrının azaldığını belirterek, “Şu anda Siyonist Rejim’in resmi askeri ve siyasi makamları Lübnan’la savaşa girmeyeceklerini öne sürüyor, halbuki onlar daha önce sürekli Lübnan’ı eski iç savaş dönemine geri götürmekle tehdit ederdi” ifadelerinde bulundu.

Bölgede özellikle de Irak ile Suriye’de teröristlerin alçak planlarının çöküşünün yaklaştığına işaret eden Damuş, bazı Avrupalı ülkelerin Suriye’ye ilişkin sergilediği yaklaşımların bu ülkenin devleti ve halkının yararına olduğunu savundu.

Şeyh Ali Damuş ilaveten, “Son değişikler ve elde edilen başarılar, direniş güçlerinin gösterdiği fedakarlıklar ile verdiği şehitler olmadan gerçekleşmeyecekti” açıklamasını yaptı.

Hizbullah Hareketi Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı son olarak , “Siyonist Rejim, Lübnan’la doğrudan savaşmaktan korkuyor. Zira Siyonistler direniş gücünün kapasitesi ve deneyimleri hakkında bilgiye sahip. Bu nedenle düşmanımız bu savaşın kendileri için daha ağır maliyet getireceğinin farkındadır” şeklinde konuştu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.