Seyyid Abdulmelik el Husi: Yemen Savaşı ‘‘Suudilere’’ Pahalıya Patlayacak

  • 22 Eylül 2016
  • 928 kez görüntülendi.
Seyyid Abdulmelik el Husi: Yemen Savaşı ‘‘Suudilere’’ Pahalıya Patlayacak

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri ‘‘Seyyid Abdulmelik el Husi’’ Gadir-i Hum Bayramı ve Yemen devriminin 2. Yıldönümü münasebetiyle yaptığı konuşmasında şunlara değindi: Bazı bölge ülkeleri Amerika’nın hazırlamış olduğu planı uygulayarak, İslam ümmetini bölüp parçalamaya çalışıyor.

Yemen halkı direnişe devam edecek, fakat Suudi Arabistan rejiminin Yemen saldırısı onlara çok pahalıya patlayacak.

Amerika ve Siyonist rejim, Suudi Arabistan gibi bazı bölge ülkelerine nüfuz ederek, İslam ümmeti içerisinde kendi planlarını hayata geçirmeye çalışmakta.

Yemen halkı ve İslam ümmeti, Amerika’nın desiseleri karşısında direnerek krizleri fırsata dönüştürmelidir.

Bugün herkes Suudi Arabistan rejiminin İslam ümmeti içerisinde nasılda Amerika’nın hedef ve siyasetlerini hayata geçirdiğine şahit olmakta ve oluyor da.

Suudi rejim, bölgede Amerika’nın projelerini uygulayan baş aktörler arasında rolünü en iyi şekilde ifa etmekte.

Amerika ile Suudi Arabistan arasında ki ilişki, koalisyon ortaklığı değil aksine efendi ve köle ilişkisidir. Arabistan sadece ve sadece sahibi ve efendisi olan ABD’nin emirlerini uygulamaktadır.

Görünüşe bakılırsa Suudi Arabistan rejimi Yemen saldırılarına devam edecek. Ama şunu iyi bilsinler ki; Yemen savaşı uzadıkça Suudilerin yenilgisi daha da büyük olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.