Siyonist artıklarından İsveç’te Kuran yakma eylemi

İskandinav ülkesinde daha önce de Kuran yakan Irak asıllı Salwan Momika ve Salwan Najem, bugün yine polisten aldıkları izinle İsveç parlamentosunun önünde Kuran yakma eylemi gerçekleştirdi.
İsveç ile İslam ülkeleri arasında gerilimi ateşleyen önceki Kuran yakma eylemlerinin bir benzeri, Stokholm’de parlamento önünde düzenlendi.
Salwan Momika ve Salwan Najem, Kurban Bayramı’nın ilk günü Stokholm ana camisinin dışında yapmış oldukları gibi bugün de İslam’ın kutsal kitabını tekmeleyip ezdikten sonra ateşe verdi.
Uluslararası gerilimleri daha da körükleyecek bir adımla eyleme İsveç bayrağı da getiren ikili, 20 Temmuz’da Irak’ın Stokholm Büyükelçiliği önünde düzenlediği benzer protestoda Kuran’ın üzerine basmıştı./
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ