Siyonist askerlerden bazıları öldü ve yaralandı

  • 18 Haziran 2017
  • 1.201 kez görüntülendi.
Siyonist askerlerden bazıları öldü ve yaralandı

Gazze’nin güney sınırları yakınlarında Siyonist İsrail askerlerini taşıyan bir zırhlı aracın devrilmesi sonucu bir İsrail askeri ölürken 3’ü de yaralandı.

Fars haber ajansına göre, sözkonusu zırhlı taşıyıcı, dün gece  Gazze şeridi sınırları yakınında devriye gezerken devrildi.

Daha önce de  işgal altındaki filistin topraklarının kuzeyinde İsrail devriye güçlerinin yanlışlıkla bir el bombası infilak ettirmeleriyle 2 İsrail askeri ölmüş ve 3’ü de yaralanmıştı.

Bu arada Filistin İslamî Direniş Hareketi (Hamas), üç Filistinli gencin Kudüs’te gerçekleştirdikleri feda eyleminin, Filistin Yönetimi’nin Siyonist işgal rejimiyle ilişkileri doğal bir ilişki haline getirme girişiminin başarısız olduğunu gösterdiğini belirtti.Hamas sözcüsü Hazım Kasım Filistinli gençlerin Kudüs’te gerçekleştirdikleri feda eyleminden sonra yaptığı açıklamada “devrimci Filistinli gençler düşman olarak Siyonist işgal rejimini teşhis etmeye, toprak üzerindeki işgal bitmeden çözümün de olmayacağını görmeye devam edeceklerdir” dedi.

Kasım, Kudüs’te meydana gelen feda eyleminin Filistin halkının zalim ve gaddar düşmana karşı devrimine devam ettiğini ve tam özgürlüğe kadar intifadaya da devem edeceğini gösterdiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.