Siyonist İsrail polisi, “Bayrak Yürüyüşü”nü iptal etti

  • 08 Haziran 2021
  • 278 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail polisi, “Bayrak Yürüyüşü”nü iptal etti

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın uyarıları ardından Siyonist rejim polisi, güvenlik endişelerinin artmasından dolayı işgal altındaki Kudüs’te “Bayrak Yürüyüşü”nün düzenlemeyeceğini bildirdi.

Kudüs’te Bayrak Yürüyüşü’nü organize edenler, perşembe günü düzenlenecek yürüyüşü, işgal rejimi polisinin güvenlik endişeleri nedeniyle yürüyüş düzenleyenlere, Kudüs’ün Müslümanların oturduğu bölgesinden geçmesine izin vermeyeceğini duyurduğu için, iptal etmek kararı aldıklarını bildirdi.

İsrailli askeri yetkililer de daha önce, Siyonist yerleşimcilerin önümüzdeki Perşembe günü Kudüs’te düzenlemeyi planladıkları Bayrak Yürüyüşü’nün tehlikesine dikkat çekerek, yürüyüşün Batı Şeria ve Gazze Şeridi’nde gerginliği tırmandırabileceği uyarısında bulunmuştu.

Haberde, Bayrak Yürüyüşü’nün düzenlenmesi halinde büyük bir çatışmanın yaşanabileceğine dair istihbarat bilgilerinin toplantıda ele alınacağı ve işgal ordusunun Hamas’ın Gazze’deki lideri Yahya es-Sinvar’ın tehditlerini ciddiye aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.