Siyonist Liberman İran’ı Tehdit Etti

  • 26 Ekim 2017
  • 1.616 kez görüntülendi.
Siyonist Liberman İran’ı Tehdit Etti

Siyonist rejim İsrail Savaş Bakanı Liberman; İran’ın Suriye topraklarında hava ve deniz üsleri kurmaya çalıştığını ifade etti.

İşgal rejimi İsrail Savaş Bakanı Avigdor Liberman; bu rejimin karşı karşıya kaldığı en büyük sorunun, İran’ın Suriye’de Hizbullah’ın yardımıyla konuşlanması olduğunu ifade etti.

Siyonist bakan temelsiz açıklamalarının devamında; İran ve Devrim Muhafızları’nı terörizmle suçladı.

İran’ın Suriye’de hava ve deniz üsleri kurmak suretiyle bu ülkeyi kendisi için ileri hat haline getirmeye çalıştığını iddia eden Liberman; İsrail düşmanlarının kırmızıçizgilerini test etmeye kalkışmaması gerektiğini belirtti.

Liberman ayrıca tehdit içerikli üslupla, Tel-Aviv’in İran’ın Suriye’ye konuşlanmasını önlemek için tüm imkanlarını kullanacağını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Kase yi Mescid-i Aksa ya mı sakladı bu sion lar gerçi orası tehlikeli olur peki ne aradı bunlar ki!? Liberman adı olan bu seferlik karışmıyoruz lakin Suriye sınırını geçmeyin. CIA bu yazımı okursanız israil i uyarın. Çok bitkinim bugün yoksa! Kase nin yerini biliyor mu CIA ha! Söyleyin bak yoksa Trumpa zaten sinirlendim. Karışmam sonra ha!

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.