Siyonist rejim dehşet ve panikte

  • 11 Şubat 2018
  • 1.148 kez görüntülendi.
Siyonist rejim dehşet ve panikte

Suriye ordusu tarafından Siyonist rejime ait iki savaş uçağının hedef alınmasının ardından korku ve dehşete kapılan İsrail, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde askeri önlemlerini tırmandırdı.

El-Cezire’nin haberine göre, Siyonist rejim, hava dahil askeri hazırlığını arttırdı.

Filistin Enformasyon Merkezi de, Siyonist rejimin sınır bölgelerinde yaşayan İsrailliler’den ikinci bir bildiriye kadar sığınaklarda kalmalarını istediğini duyurdu.

Bir Siyonist kaynak da, İsrail ordusunun yeni sığınaklar yapmak ve kuzeyde ve Suriye sınırlarında olağanüstü hal ilan etmek istediğini bildirdi.

Öte yandan Lübnan Emel Hareketi Siyasi Büro üyelerinden Hani Kabisi de yaptığı açıklamada, Suriye ordusunun gösterdiği gücün İsrail’i geri püskürttüğünü ve durumun yatışması için ABD ve Rusya ile temas kurmak zorunda kaldığını ifade etti.

Filistin İslami Cihat Hareketi üyelerinden Davut Şahab da, Siyonist rejim savaş uçaklarının Suriye ordusu tarafından düşürülmesinin, bu rejime vurulmuş ağır tokat olduğunu ve Filistin halkı ve direniş güçlerinin morali üzerinde olumlu etki bıraktığını kaydetti.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.