Siyonist rejim, Gazze’de Filistinliler’e saldırdı

  • 11 Aralık 2016
  • 983 kez görüntülendi.
Siyonist rejim, Gazze’de Filistinliler’e saldırdı

Siyonist askerler, Gazze şeridinde Filistinli balıkçılara doğru ateş açtı.

İRNA’nın haberine göre, Siyonist rejim askerleri bugün Gazze’nin kuzey sahillerinde Filistinli balıkçılara ait tekneye ateş açarak, bir kez daha ateşkesi ihlal etti.

Siyonist rejim askerleri, neredeyse her gün Gazze sularında avlanan balıkçılara ateş açıyor.

Öte yanda aylardan beri onlarca şehit naaşını rehin tutan siyonist işgal rejimi, Kudüs intifadası şehitlerinin nâşlarından 7’sini  bugün ailelerine teslim etmeyi kararlaştırdı.

İşgal rejiminin güvenlik politikalarıyla ilgilenen küçük bakanlar kurulu geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada son aylarda İsrail askerlerine karşı eylemler düzenlemekten dolayı öldürülen Filistinlilerden yedisinin cenazesinin ailelerine teslim edileceğini bildirmişti.

İşgalcilere ait bir radyo tarafından yayınlanan haberde ailelerinin istekleri doğrultusunda teslimi kabul edilen on cenazeden yedisinin, herhangi bir cenaze töreni yapılmaması, yürüyüş ve eylem düzenlenmemesi şartıyla teslim edileceği ifade edilmişti. Haberde on cenazeden üçünün ise Hamas mensuplarına ait olması sebebiyle teslim edilmelerine itirazda bulunulduğu haber verilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.