Siyonist rejimden akılalmaz katliam! Diri Diri Gömdüler

  • 17 Aralık 2023
  • 49 kez görüntülendi.
Siyonist rejimden akılalmaz katliam! Diri Diri Gömdüler

Siyonist askerler onlarca yaralı ve yerinden edilmiş Filistinliyi Gazze’deki bir hastanenin bahçesine “diri diri gömdüler”.

Al Jazeera’nin haberine göre Siyonist ordu güçleri, Kemal Advan hastanesinin avlusunda bulunan Filistinli mültecilerin çadırlarını buldozerlerle yıktı ve çadırlara sığınan herkesi hastanenin avlusuna diri diri gömdü.

Habere göre, işgalci rejimin buldozerleri tarafından şehit edilen 20’den fazla kişinin na’aşı halen Kemal Advan Hastanesi’nde bulunuyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı Gazze’de Siyonist işgalcilerin Kemal Advan ve El-Avda hastanelerinde hareket eden herkesi hedef aldığını duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı da bu bağlamda yaptığı açıklamada şunları vurguladı: Siyonist işgalci ordu, Kemal Advan ve El-Awda hastanelerinin güney kısmını tamamen imha etti ve hastanenin sağlık personelini de hedef alıyor.

Siyonist ordu ayrıca Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Kemal Advan hastanesinde düzenlediği operasyonlarda 90 Filistinliyi tutukladığını duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Gazze’yi işgalinin başladığı 7 Ekim’den bu yana Filistinli şehit sayısının 19 bin 880’i aştığını duyurdu.

Filistinli kaynak, 54 bin 450 Filistinlinin yaralandığını belirterek, şehitlerin yüzde 70’inin kadın ve çocuk olduğunu, bir çoklarının da kayıp olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.