Siyonist Yerleşimciler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

  • 04 Eylül 2016
  • 821 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimciler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

Yahudi yerleşimciler bu sabah (4 Eylül Pazar) işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Mağaribe Kapısı’ndan geçerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Kudüs Medyası sitesi, 16 Yahudi yerleşimcinin bu sabah işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa’ya girdiğini bildirdi.

İşgal güçlerinin yerleşimcilerin girmesi için El-Mağaribe Kapısı’nı açtığı ve özel kuvvetler askerlerinin Mescid-i Aksa avlusunda yoğun güvenlik önlemleri aldığı belirtildi.

Bu arada işgal güçlerinin yaşları 30’dan küçük olan Filistinli bazı gençlerin Mescid-i Aksa’ya girmelerine izin vermediği ifade edildi.

Mescid-i Aksa’yı Yahudiler ve Müslümanlar arasında zaman ve mekan bakımından ikiye bölme planları yapan işgal yönetimi bu planını hayata geçirebilmek için Yahudi yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.

İşgal güçleri himayesinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen yerleşimciler, baskınlar için genellikle cemaatin az olduğu sabah saatlerini tercih ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.