Siyonist Yerleşimcilerin Hz Yusuf’un Türbesine Yaptıkları Baskında Çatışmalar Çıktı

  • 22 Aralık 2014
  • 1.027 kez görüntülendi.
Siyonist Yerleşimcilerin Hz Yusuf’un Türbesine Yaptıkları Baskında Çatışmalar Çıktı

Telmudi ayinler yapacakları iddiasıyla bugün sabah Batı Yaka’nın Nablus şehrinin doğusunda yer alan ve Hz. Yusuf’a ait olduğu iddia edilen türbeye baskın yapan Yahudi yerleşimciler Filistinli bir genci yaraladılar.

Habere göre görgü şahitleri, sabah erken saatlerde Siyonist yerleşimcilerin birkaç otobüsle işgal askerlerinin himayesinde Yusuf’un Kabri ismiyle bilinen türbeye baskın yapıp telmudi ayinler yapmak istediklerini belirttiler. Yapılan baskın ve tahrikleri protesto etmek isteyen Filistinli gençlerle yerleşimciler ve işgal askerleri arasında şiddetli çatışmalar çıktı. Balata Mülteci Kampı, Umman Caddesi ve Asker Mülteci Kampında şiddetlenen çatışmalarda gerginlik devam ediyor.

Görgü şahitlerinin verdikleri bilgiye göre işgal güçleriyle yerleşimci teröristlere taş, molotof ve havai fişeklerle karşı koymaya çalışan Filistinli gençlerin üzerine göz yaşartıcı bomba, ses bombası, plastik mermi ve gerçek mermi yağdıran işgal üçleri bir gencin yaralanmasına ve onlarcasının da boğulması tehlikesi geçirmesine neden oldular.

Çatışmalar esnasında Umman Caddesinde Halid Ka’bi adındaki Filistinli vatandaşın evine giren işgal güçleri evde terör estirerek eşyalara zarar verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.