Siyonistler bıçaklı Filistin gençlerinden korunmak için silah dükkanlarına akın etti

  • 21 Ekim 2015
  • 804 kez görüntülendi.
Siyonistler bıçaklı Filistin gençlerinden korunmak için silah dükkanlarına akın etti

Filistin gençlerinin işgal güçlerine ve Siyonist çetelere karşı başlattığı bıçak intifadasında birçok asker ve çete üyesini öldürüp yaralamaları işgal rejiminde silah taleplerinde patlama yaşanmasına neden oldu.

Yapılan araştırma ve istatikler, saldırılar karşısında büyük bir paniğe kapılan ve psikolojileri bozulan Siyonistlerin silah dükkanlarına akın ettiklerini ve geçen hafta %5000 bir artışla rekor başvurunun yapıldığını gösteriyor.

Konuya değinen Haaretz gezetesi, silah satıcılarıyla yaptığı görüşmede, satıcıların kendilerine, geçen hafta iş yerlerinin önünde insanların kuyruk oluşturduklarını, bazılarının yeni silah alırken, bazılarının silahını yenilemek istediğini, bazılarının atış eğitimi almak istediğini ve bazılarının ise nasıl silah edinecekleriyle ilgili bilgi aldığını ifade ettiğini yazdı.

Silah satan dükkan sahipleri verdikleri bilginin devamında, Siyonist İçişleri Bakanlığı’nın silah edinmek isteyenlere kolaylık sağlayacaklarını duyurması üzerine silah kullanmak isteyenlerin sayısında %50 artış olduğunu belirterek, birinci intifadadan şimdiye kadar ilk kez bu kadar silaha teveccüh olduğunu kaydettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.