Siyonistler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

  • 08 Şubat 2016
  • 825 kez görüntülendi.
Siyonistler Bu Sabah Mescid-i Aksa’ya Baskın Düzenledi

Yahudi yerleşimcilerden bir grup dün sabah (7 Şubat Pazar) işgal polisinin ve özel kuvvetlerin himayesinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Quds Press Haber Ajansı’nın konuyla ilgili haberinde, işgal polisinin ve özel kuvvetlerin Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen 16 Yahudi yerleşimciyi baskın süresince koruduğu ifade edildi.

Yahudi yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’nın avlusunda dolaştıkları ve sabah saatlerinden itibaren Mescid-i Aksa’ya akın eden cemaatin yüksek sesle tekbir getirerek baskını protesto ettiği bildirildi.

Bu arada, işgal polisinin Mescid-i Aksa’ya girmelerine izin vermediği Filistinlilerin soğuk havaya rağmen Hıtta Kapısı önünde beklemeyi sürdürdükleri belirtildi.

İşgal rejimi Mescid-i Aksa’yı Yahudiler ve Müslümanlar arasında ikiye bölme planları yaparken, Ocak ayında 460 Yahudi yerleşimcinin işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği açıklandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.