Siyonistler yine Aksa’yı bastı

  • 25 Ekim 2017
  • 1.027 kez görüntülendi.
Siyonistler yine Aksa’yı bastı

Onlarca Siyonist yerleşimci bu sabah işgal güçlerinin yoğun güvenlik önlemleri arasında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal polisinin bu sabah 82 Siyonist yerleşimcinin El-Mağaribe Kapısı’ndan Mescid-i Aksa’ya girmesine izin verdiğini açıkladı.
İşgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa’nın avlusunda bir süre dolaşan yerleşimcilerin daha sonra Es-Silsile Kapısı’ndan çıktıkları ifade edildi.
Bu arada işgal polisinin Mescid-i Aksa kapılarında cemaatten birçok kişinin kimliğine girişte el koyduğu ve çıkışta kimliklerini geri almaları için ziyaret kartı verdiği belirtildi.
Mescid-i Aksa’yı Yahudiler ve Müslümanlar arasında zaman ve mekan bakımından ikiye bölmek isteyen işgal hükümeti Yahudi yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.
İşgal güçleri himayesinde Cuma ve Cumartesi günleri hariç haftanın her günü Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen Yahudi yerleşimciler baskınlar için genellikle cemaatin az olduğu sabah saatlerini tercih ediyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.