Suriye: Hiçbir Güç Suriye Ordusunu Teröre Karşı Savaştan Alıkoyamayacak

  • 20 Haziran 2017
  • 1.117 kez görüntülendi.
Suriye: Hiçbir Güç Suriye Ordusunu Teröre Karşı Savaştan Alıkoyamayacak

Suriye Dışişleri Bakanlığı BM Teşkilatı ve Güvenlik Konseyine gönderdiği iki ayrı mektupta, ABD Liderliğindeki koalisyon güçlerinin bir Suriye savaş uçağını düşürmesinin, Amerika’nın gerçekte terör örgütlerine destek verdiğinin açık bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Mehr Haber ajansının verdiği habere göre Suriye dışişleri bakanlığı BM ve Güvenlik konseyine gönderdiği mektuplarda, bu iğrenç askeri tecavüzün, terörizme destek verdiği konusunda Amerika’nın çirkef siyasetlerini ortaya koyduğu belirtilmiştir.

BM Güvenlik Konseyinden kendi sessizliğine son vererek ABD liderliğindeki Koalisyon güçlerinin bu tutumunu kınamasını isteyen Suriye Dışişleri Bakanlığı bu gibi girişimlerin terörizmle mücadele üzerinde olumsuz etki bırakacağı konusunda uyarıda bulunarak, hiç bir gücün Suriye devleti ve ordusunu IŞİD ve öteki tüm terör örgütlerine karşı savaştan alıkoyamayacağını bildirdi.

Suriye Ordusu da daha önce, ABD Liderliğindeki sözde terörizmle mücadele koalisyonu güçlerinin Suriye savaş uçağını düşürmesinin Amerika’nın IŞİD terör örgütü ile koordineli olarak yaptığını bildirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.