Suriye Meclis Başkanı: Tahran’daki terör eylemleri teröristlerin İran’a karşı kinini gösteriyor

  • 14 Haziran 2017
  • 954 kez görüntülendi.
Suriye Meclis Başkanı: Tahran’daki terör eylemleri teröristlerin İran’a karşı kinini gösteriyor

Suriye meclis başkanı, İran İslam Cumhuriyetinin Suriye’de direnişe destek vermesinin, teröristlerin hışmına muhatap olduğunu ve Tahran’daki kör terör eylemini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Suriye Meclis Başkanı bayan Hediye Abbas dün İran’ın Şam büyük elçiliğinde açılan Tahran terör olayı şehitleri için hatıra defterini imzalayan Suriye Meclis Başkanı Hediye Abbas burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Suriye ve İran’ın mücadele ve kaderinin ortak olduğunu ve bu gibi olayların İran ve Suriye’yi terörizme karşı mücadelede daha azimli kıldığını söyledi.

Geçen hafta 7 Haziran tarihinde terör örgütünün Tahran’da İslami Şura Meclisi binası ve rahmetli İmam Humeyni türbesine yönelik terör eyleminde 17 kişi şehit olmuş, 52 kişi de yaralanmıştı.

Suriye meclisi milletvekillerinden bir grupla yabanı elçilikler misyonları ve Suriyeli yetkililerin de katıldığı bu törende 7 Haziran Tahran terör olayları kınanarak İran devleti ve halkıyla dayanışma içinde oldukları bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.