Suriye Ordusunun Başarılı Operasyonları Sürüyor

  • 06 Nisan 2015
  • 749 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Başarılı Operasyonları Sürüyor

Suriye Ordu birlikleri vatan topraklarının her karışını dış destekli terör çetelere karşı savunmaya devam ederek, radikal ve hain teröristlere ağır kayıplar vurmaya devam ediyor.

Kunaytra Kırsalında Araçları İmha Edildi

Askeri kaynak ordu birliklerinin Kunaytra kırsalı Nebii el Sahr Köyü bulvarında Nusra Cephesi teröristlerine ait birkaç aracı taşıdıkları terörist ve cephaneyle birlikte imha ettiklerini söyledi.

Dera Kırsalında Aralarında Saha Komutanlarının Bulunduğu Onlarca Terörist Öldürüldü

Dera kırsalında ise askeri kaynak ordu birliklerinin Semlin, Zemrin, Batı Gariye ve Tel el Hara bölgelerinde İsrail ve Ürdün’ün destekledikleri terörist örgüt saflarında çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini belirtti. Kaynak öldürülen teröristlerin arasında tehlikeli saha komutanlarının bulunduğunu açıkladı.

Homs Kırsalında Ağır Silahlarıyla Etkisizleştirildiler

Öte yandan ordu birlikleri Homs iline tabi Resten Bölgesinde Nusra Cephesinin karargah ve yuvalarını hedef alırken, saldırılarında kullandıkları araç ve ağır silahların yanı sıra havan toplarını imha etti.
Homs kırsalının doğusu Rhum Bölgesinde ise ordu birlikleri IŞİD tekfircilerini beşeri ve askeri ağır kayıplara uğrattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.