Suriye üst düzey yetkililerinden İran’a takdir ve teşekkür

  • 03 Ağustos 2017
  • 942 kez görüntülendi.
Suriye üst düzey yetkililerinden İran’a takdir ve teşekkür

Suriye’nin üst düzey yetkilileri, terörizme karşı mücadelede ve Suriye halkına yardımda İran’ın rolünü takdir ederek teşekkürde bulundular.

İRİB haber ajansının verdiği habere göre Suriye Geçici Meclis başkanı  Necdet İsmail Anzur dün  İslami Şura Meclis Başkanı Uluslararası İşler Özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile yaptığı görüşmede, Suriye’de istikrarın sağlanması ve halkın direnişi sürdürmesinde en önemli rolü İran’ın ifa ettiğini ve Suriye’nin bunu asla unutmayacağını bildirdi.

Suriye meclis başkanı özel kalem müdürü Naci Ubeyd ise Suriye’ye verdiği geniş destekten ötürü İran devletine teşekkürlerini bildirerek, İslami Şura Meclis Başkanı Uluslararası İşler Özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın Suriye temaslarının, tahranxŞam arasındaki siyasetlerde bir koordine sağlamak amaçlı olduğunu bildirdi.

Abdullahiyan bu görüşmelerden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Suriye’de halk ve ordunun direnişi sayesinde terörizmin artık sonuna yaklaşıldığını ve İran İslam Cumhuriyetinin sonuna kadar Suriye halkı ve devletinin yanında olacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.