Suriye’de ABD üssüne saldırı

  • 06 Aralık 2019
  • 1.219 kez görüntülendi.
Suriye’de ABD üssüne saldırı

Suriye’nin Deyrizzur eyaletinin doğusuna el Ömer petrol sahasında bulunan Amerikalı terörist askerlerin illegal üssü kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Suriye haber ajansı SANA’nın haberine göre, saldırı, ABD terör ordusuna ait olan ve yüklü miktarda silah ve askeri teçhizat taşıyan bir kaç kamyonun Suriye’ye giriş yapması ile eşzamanlı düzenlendi.

Haberde Amerikalı terörist askerlerin topla saldırganlara karşılık verdiği kaydedildi.

ABD Başkanı Trump Suriye’nin petrol sahalarını korumak için bu ülkede askerlerini konuşlandırdığını iddia ediyor. Suriye yönetimi ise Amerikalı yetkililerin bu iddiasını reddederek Washington yönetimi Suriye petrolünü talan etmek için petrol sahalarının işgal ettiğini kaydediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.