Suriye’de Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor.

  • 03 Nisan 2015
  • 867 kez görüntülendi.
Suriye’de Teröristlerin Ağır Kayıpları Sürüyor.

Dış güçler ve istihbarat birimlerinin patronajlığında Suriye’de terör estiren kiralık ve tekfirci çetelere karşı başarılı operasyonlarını sürdüren Suriye ordu birlikleri bugün bu çeteleri birçok bölgede ağır kayıplara uğratmaya devam etti.

Homs Kırsalında Aralarında Komutanların Bulunduğu Onlarca Terörist Öldürüldü

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Homs kırsalı Racm el Kasr, Racm el Âli, Kuzey Mşeyrfe ve Rhum köylerinde Nusra Cephesi ve ‘Ahrar el Şam Hareketi’ne ait yuva ve karargahları hedef aldıklarını ifade etti.

Kaynak; operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürülüp silah ve mühimmatının da imha edildiğini aktardı.

Bu arada ordu birliklerinin Homs kırsalının kuzeyi Resten’de karargahları ve toplanma yerlerini hedef aldıklarını belirten kaynak; Nusra Cephesi, ‘Homs Kolordusu’, ‘Ahrar el Şam’, Halit Bin Velid Tümeni’ ve ‘ el Faruk Taburları’ çetelerinden onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Terör çeteleri medya araçlarında Homs kırsalının kuzeyi Ğanto Beldesinde ‘Homs Kolordusu’na tabi ‘Halit Bin Velid Torunlarının Taburları’ çetelerden bir elebaşının öldürüldüğünü itiraf etti.

Kunaytra Kırsalında Nusra Cephesine Ait Yuvalar Muhtevalarıyla İmha Edildi

Ordu birlikleri Kunaytra kırsalı Meshara Köyünde Nusra Cephesinin yuva ve kümelenme yerlerini hedef alarak suç edatlarını da imha etti.

Öte yandan ordu birlikleri Kunaytra kırsalının kuzeydoğusu Han Ernaba Nahiyesine tabi Rasm el Havalid Köyünde yüksek sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.