Suriye’de teröristlerin saldırısında 3 sivil öldü

  • 10 Temmuz 2019
  • 1.521 kez görüntülendi.
Suriye’de teröristlerin saldırısında 3 sivil öldü

Suriye’de ağır yenilgiye uğrayan teröristler, intikam almak için sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Suriye SANA haber ajansına göre, eli kanlı teröristlerin Hama’nın kuzey kırsalı Curin ve Ayn Selimo beldelerine yönelik roketli füze saldırılarında 3 sivil öldü ve 6 kişi de yaralandı, Suriye ordusu ise teröristlerin bu girişimine misillemede bulunarak düzenlediği saldırıda  onlardan bir çoğunu öldürdü ve yaraladı.

Askeri bir kaynak SANA’ya yaptığı açıklamada, dün  akşam yaklaşık 7:45 sularında kuzey Gap ovası ve Cebel el Zaviye dağında konuşlanan silahlı terörist grupların Curin ve Ayn Selimo beldelerine roketli füze ile düzenledikleri saldırıda aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 3 sivilin öldüğünü ve 6 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Kaynak, bölgede görev yapan silahlı kuvvetlerin derhal saldırının yapıldığı yere hemen ateş açtığını ve ve saldırgan gruplarla çatışmalarla karşılık verdiğini, teröristlere ağır kayıplar verdirerek onların saflarında ölü ve yaralıların da bulunduğunu vurguladı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.