Suriye’nin Han Şeyhun kentinde bomba yüklü araç imha edildi

Suriye ordusuna bağlı birlikler, İdlib’in güneyinde yer alan Han Şeyhun kentinin yakınında bomba yüklü bir araç imha etti.
Haberi duyuran Suriye resmi haber ajansı SANA, bir intihar eylemcisi söz konusu bomba yüklü araçla Han Şeyhun kentinin çevresinde bulunan askeri merkezlerden birine saldırmak istediğini, ancak Suriye ordusuna bağlı birlikler aracı imha ettiklerini belirtti.
Yine bir başka gelişmede, işgal altındaki Golan tepeleri halkı bir bildiri yayımlayarak, ana yurt Suriye’ye bağlılığa, Golan tepelerinin Arap kimliğine ve Suriye’ye ait olduğuna vurgu yaptılar. Golan halkı bildiride ayrıca siyonist rejim İsrail’in bölge halkına yönelik baskıcı ve ırkçı uygulamalarına karşı direnişe ve yine işgal altında bulunan bu bölgede yayılmacı politikaları doğrultusunda Yahudileştirme politikası ve diğer hasmane uygulamaları ile mücadeleye vurgu yaptılar.